Mavi - Yeşil Arnavutluk Panorama Turu

Oylanmamış 0 incelemeleri
0/5
0% misafir tavsiye etti

Tur Türü

Yurt Dışı

Grup boyutu

2 Kişi

genel bakış

1.GÜN

Sabiha Gökçen Havalimanı – Tiran - DurresSabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde uçuştan en az 3 saat önce hazır bulunmanızı öneririz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerini takiben Pegasus Havayolları'nın PC 285 tarifeli seferi ile saat 12:25'te Tiran'a hareket. Saat 13:10 İnişin ardından pasaport işlemlerimiz yaptırıp Arnavutluk’un sayfiye kenti Durres'e hareket ediyoruz. Varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir turunda günümüze tek bir kulesi ulaşabilmiş Durres Kalesi (Venedik Kulesi), Balkanların en büyüğü Durres Amfi Tiyatrosu, monarşi döneminde hanaedanlık tarafından sayfiye evi olarak kullanılmış Kral Zog Villası, Osmanlı İmparatorluğu döneminde inşa edilen Fatih Camii ve Durres plajı görülecek yerlerdir. Turumuzun bitiminde otelimize transfer. Geceleme otelimizde

 

2.GÜN

Durres - VloreSabah uyandırma, odaların boşaltılması ve kahvaltının ardından 1912'de Arnavutluk'un bağımsızlık bildirgesinin okunduğu ve kısa bir süre ülkeye başkentlik yapmış olan Vlore'ye doğru yola çıkıyoruz. Durres'ten sonra ülkenin en büyük ikinci liman kenti konudumundaki Vlore'ye varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir turunda; Bayrak Meydanı, Bağımsızlık Anıtı, Osmanlı eseri Muradiye Camii görülecek yerlerden bazılarıdır. Turumuzun bitiminde verilecek serbest zamanın ardından otelimize transfer. Dileyen misafirlerimiz Vlore'nin eşsiz plajlarının tadını çıkarabilirler. Geceleme otelimizde.

 

3.GÜN

Vlore (Saranda - Ksamıl Beach)Serbest uyanma ve kahvaltının ardından gününüz serbest. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından ekstra olarak düzenlenecek  İyon Denizi’nin İncileri (Saranda-Ksamil Beach) turuna katılabilirler. Turumuzda ilk olarak Avrupa’nın Maldivleri olarak adlandırılan İyon Denizi’nin efsane plajı Ksamil Beach'e gidiyoruz. Burada yüzme molası vereceğiz. Turumuzun bitiminde Arnavutluk’un sahil kenti Saranda’ya hareket ediyoruz. Panoramik olarak yapacağımız turun ardından Saranda Promenade’de serbest zaman. Burada sahil boyunca yürüyüş yapabilir, İtalyan etkisini çokça göreceğimiz cafe ve restoranların tadını çıkarabilir ya da denize girebilirsiniz. Serbest zamanın bitiminde Vlore’ye ve otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

İyon Denizi’nin İncileri (Saranda-Ksamil Beach) turu: (Yetişkin: 60 Euro / 2-12  Yaş: 40 Euro)

İYON DENİZİ’NİN İNCİLERİ TURU DAHİL OLAN HİZMETLER:

 

Programda görülecek yerlere ulaşım, Türkçe rehberlik, Zorunlu lokal rehberlik

 

4.GÜN

Vlore (Berat) - TıranSabah uyandırma, odaların boşaltılması ve kahvaltının ardından başkent Tiran’a doğru yola çıkıyoruz. Yolumuzun üzerinde rehberimiz tarafından tüm grubun katılımı koşulu ile ekstra olarak düzenlenecek Berat turuna katılabilirsiniz. UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan ve "Bin Pencereli Şehir" olarak anılan bu şehir, mimarisi, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile etkileyici bir yerdir. Dünyanın en fotojenik yerleşim yerlerinden biri olan eski şehri fotoğraflamak için Gorica Mahallesi’ne gidiyoruz. Fotoğraf molasından sonra Gorica Köprüsü’nden Mangalem’e geçip eski şehirde yürüyüş turu ile bu tarihi şehirde bir zaman yolculuğuna çıkacağız. Turumuzun sonunda Tiran’a doğru devam edeceğiz. Varışın ardından gerçekleştireceğimiz Tiran şehir turumuzda; İskender Bey Meydanı, şehrin simgesi olan İskender Bey Heykeli, Ulusal Tarih Müzesi Binası, Kültür Sarayı, Ethem Bey Camii, Saat Kulesi gibi önemli yapılar panoramik olarak görülecektir. Turumuzun bitiminde verilecek serbest zamanın ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Berat turu: (Yetişkin: 30 Euro / 2-12 Yaş. 15 Euro)

 

BERAT TURU DAHİL OLAN HİZMETLER:

 

Programda görülecek yerlere ulaşım, Türkçe rehberlik, Zorunlu lokal rehberlik

 

5.GÜN

Tıran - Sabiha GökçenUyandırma, odaların boşaltılması ve kahvaltının ardından havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları'nın PC 286 tarifeli uçuşu ile saat 15:55'te İstanbul'a uçuş. Saat 18:35'de Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.

 

ÖNEMLİ NOTLAR!

  • Tur Programımız minimum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 21 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Prontotour tarafından bildirilecektir.
  • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce Prontotour tarafından bildirilecektir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Prontotour tarafından bilgi verilecektir.
  • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
  • Tur programında dâhil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
  • Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Prontotour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Prontotour tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerdeki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
  • Prontotour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Prontotour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır.
 

Dahil Olanlar / Hariç Olanlar

Pegasus Havayolları tarifeli seferi ile Sabiha Gökçen-Tiran-Sabiha Gökçen uçuşlarında ekonomi sınıf uçak bileti
Belirtilen otel veya benzerlerinde 4 gece konaklama
Otelde alınacak 4 sabah kahvaltısı
Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli
Panoramik Tiran, Durres, Vlore şehir turları
Alan-Otel-Alan transferleri
Türkçe profesyonel rehberlik hizmetleri
Dahil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet
Yurt dışı çıkış harcı
Tüm kişisel harcamalar,
Rehber tarafından organize edilen ekstra turlar
Otellerde alınan ekstralar
Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar
Müze, ören yeri vb. giriş ücretleri
Rehber ve Şoför Bahşişi (isteğe bağlı)
Seyahat Sigortaları (70 yaş üstü misafirlerimiz için prim uygulanmaktadır.)

Yorumlar

0/5
Oylanmamış
Dayalı 0 Değerlendirme
Harika
0
Güzel
0
Ortalama
0
Düşük
0
Kötü
0
İnceleme Yok
Yorum yazmak için giriş yapmalısınız

Erentur Verified

Üyelik Tarihi Sep 2022

* €0,00

Ek Ücretler:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
*
€0,00
0 Değerlendirme